За нас

Image Metal e компанија којашто базирајќи се на модерниот начин на дизајн гради монтажни куќи, монтажни објекти и ковани метални конструкции од сите видови.
Модерните монтажни куќи коишто ги создаваме се иновативни и ги следат современите форми на живот, нудејќи висока удобност на своите клиенти.
Секоја куќа индивидуално се дизајнира според барањата на клиентот.

Прочитај повеќе

Монтажни куќи

Предностите на монтажните куќи
Достапни цени (34% поевтино од-конвенционалната конструкција)
Брза изградба, брзо вселување
Заштеда на енергија за загревање во студено време до 40%
Добра топлинска изолација
Отпорност на сите климатски услови
Отпорност на пожар F=60 мин
Долготрајност на вградените елементи
Поголема употреблива површина
Современ архитектонски стил
Отпорност на сите климатски услови
Види повеќе

Вистинска уметност од метални ковани конструкции!

IMAGE METAL нуди:
Монтажни куќи, монтажни контејнери, тенди, настрешници, ковани огради, метални конструкции и др

Прочитај повеќе
Дрвени куќи

-  Дрвените куќи се поцврсти и постабилни од традицоналните куќи со поголема отпорност на природни катастрофи...

- Имаат подобра термичка и звучна изолација

- Имаат поголема енергетска ефикасност

- Нудат саморегулација на влажност

- Достапни се по пониска цена

Прочитај повеќе

Новости

Галерија

© 2019 МЕТАЛ. Сите права се задржани | Дизајнирано од Netarchitecture